Synenso logo
Header oplossingen.jpg

Oplossingen

Synenso helpt u als organisatie met het flexibel en efficiënter worden, zodat u alle kansen uit de markt maximaal kunt benutten. Wij bieden een breed scala aan oplossingen aan, die erop gericht zijn om het maximale uit software te halen.


Supply-chain integratie
  Inkoop en verkoop processen sneller en efficienter laten verlopen? Wij kunnen gegevensuitwisseling tussen uw software en die van uw klanten en leveranciers mogelijk maken.
   
Data migratie
  Wij kunnen u de zorgen van het migreren van gegevens naar uw nieuwe systeem uit handen nemen. Wij bieden verschillende oplossingen voor datamigratie.
   
Master Data Management (MDM)
  Weet u eigenlijk welke gegevens er in uw onderneming omgaan? Voldoet u eigenlijk wel aan wet- en regelgeving? Wij kunnen u helpen met het inrichten van een beheersoplossing.
   
Sharepoint integratie
  Wij kunnen functionaliteit uit uw bedrijfssoftware via Microsoft Sharepoint beschikbaar stellen aan uw gebruikers. Hiermee kunt u als organisatie flexibeler en locatie onafhankelijk werken.
   
Business Intelligence
  Om u als organisatie te kunnen laten inspelen op de laatste ontwikkelingen, speelt inzicht en informatie over uw bedrijfsactiviteiten een grote rol. Naast onze integratie oplossingen, bieden wij ook interessante business intelligence oplossingen aan.Comments are closed.