Synenso logo
Header Data Migratie.jpg

Data migratie

Wilt u als organisatie vooruit en van de nieuwste kansen op het gebied van technologie gebruik wilt maken? Wij kunnen de zorgen en problematiek rondom het overzetten van de gegevens uit uw oude programmatuur uit handen nemen.


Wanneer u voor een nieuw project of product gegevens uit uw bestaande applicaties moet overzetten naar een nieuwe applicaties, dan loopt u waarschijnlijk tegen het probleem van gegevensmigratie aan. Synenso is gespecialiseerd in het uitvoeren van migratieprojecten en kan uw organisatie helpen met een soepele overgang van uw gegevens.


Lastige situaties

Bij veel standaard software zijn mogelijkheden voor het importeren en exporteren van uw gegevens vaak aanwezig. Hierdoor kunnen uw gegevens vrij snel worden overgezet naar nieuwe software. Echter, oude maatwerksoftware of software waarbij beperkingen van de leverancier (zgn. vendor lock-in) kunnen het migreren van uw gegevens erg moeilijk maken.


Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerkkoppelingen om uw gegevens te kunnen ontsluiten. Hierdoor bent u als organisatie niet langer afhankelijk van de mogelijkheden van uw leverancier of bestaande software.


Eenmalig of periodieke gegevens migratie

Naast eenmalige migratieprojecten, kunnen wij ook periodiek (bijv. dagelijks of wekelijks) gegevens migreren. Afhankelijk van uw wensen, helpen wij u bij het kiezen van de juiste datamigratie tool, de instellingen en inrichting hiervan. Daarnaast kunnen wij dit proces geheel automatisch laten verlopen.


Meer dan alleen de techniek

Het uitvoeren van een datamigratie project omvat in veel gevallen meer dan alleen de technische migratie. Zo analyseren wij het gebruik van de gegevens in uw bedrijfsprocessen, zodat  problemen voorkomen kunnen worden en gegevens eventueel opgeschoond of getransformeerd kunnen worden. Synenso kan u helpen met zowel de technische als de organisatorische aandachtspunten die bij een gegevensmigratie komen kijken.


Vrijblijvend advies

Wanneer u wilt weten wat de mogelijkheden op het gebied van data migratie voor uw organisatie zijn, maakt u dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend advies.


Neem contact met mij op
   
Informatie aanvragen
   Comments are closed.