Synenso logo
Header SC Integratie.jpg

Supply-chain integratie

Denkt u eens aan de voordelen die u kunt behalen door het goed afstemmen van uw bedrijfsactiviteiten met andere partners uit uw supply-chain?


Wij begrijpen dat voor u als leverancier, handelaar of retailer samenwerking in uw keten van groot belang is. Het uitwisselen van de informatie uit uw logistieke, productie of verkoopsinformatiesystemen is daarom een essentiële stap. Integratie van deze systemen kan u de volgende voordelen opleveren:


  • Efficiëntere communicatie tussen u en uw partners in de supply-chain;
  • Inzicht in de dynamiek van vraag en aanbod;
  • Afstemming van uw voorraden en productie capaciteit;
  • Verbetering in uw logistieke processen;
  • Volledige transparantie in de oorsprong van producten en/of grondstoffen.
  • Verbetering in klant tevredenheid;


De technologie achter supply-chain integratie

Onze supply-chain oplossingen bieden de mogelijkheid voor informatie-integratie tussen de verschillende partijen binnen de waardeketen. Hierbij kunnen gegevens worden uitgewisseld in de vorm van berichten (XML of EDI). Onze oplossingen besteden tevens aandacht de als routering, transformatie en semantiek van de gegevens.


Naast informatie-integratie, bieden wij ook complexe procesintegratie oplossingen. Hierbij kunnen logistieke en productieprocessen tussen verschillende afdelingen of organisaties op elkaar worden afgestemd.

Wij kunnen deze oplossingen aan op basis van door de industrie bewezen en betrouwbare technologieën, zoals Microsoft BizTalk en Microsoft SQL Server. Wanneer de situatie vraagt om een meer eenvoudige en  laagdrempelige oplossing, kunnen wij gebruik maken van open-source technologieën (Fuse ESB, jBOSS). 
 

De Synenso quick-scan

Synenso heeft een quick-scan ontwikkeld voor het bepalen van de voordelen en mogelijkheden voor uw organisatie. Daarnaast kan hiermee worden bepaald welke soort integratie oplossing het beste geschikt is voor uw organisatie.


Vraag ons nu om een vrijblijvend advies

Wanneer dit ook interessant is voor uw organisatie, maakt u dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend advies.


Neem contact met mij op
   
Informatie aanvragen
   Comments are closed.