Synenso logo
Header Business Intelligence.jpg

Business Intelligence

Bij veel organisaties is belangrijke sturingsinformatie verspreid over verschillende afdelingen en afkomstig uit diverse systemen. Vanuit onze expertise op het gebied van applicatie-integratie kunnen wij deze informatie voor u verzamelen en op elke moment aan u ter beschikking stellen in de vorm van rapportages en analyses.


Hierdoor hoeft u zich niet langer bezig te houden met het verzamelen van allerlei informatie, maar kunt u zich richting op het maken van beslissingen.


Business Intelligence systemen hebben voornamelijk een informerend doel . Ze zorgen ervoor dat op het juiste moment de juiste informatie bij de juiste personen gebracht kan worden. Business Intelligence bestaat globaal gezien uit de middelen en processen om ruwe data uit verschillende bronnen te integreren. Daarnaast zal  deze data via specifiek gekozen analyses omgezet worden in informatie waarop een organisatie kan vertrouwen en die informatie kan gebruiken om de resultaten van de organisatie beter te begrijpen en effectieve beslissingen op basis hiervan kan nemen.


Business Intelligence voor uw organisatie

Synenso biedt ETL oplossingen voor het uitlezen van gegevens uit verschillende bronsystemen en voor de presentatie en analyse van gegevens. Naast technologische oplossingen, begrijpt Synenso dat voor een succesvolle business intelligence oplossing een grondige informatiebehoefteanalyse vooraf en contact met u als gebruiker van essentieel belang is.


Vraag ons nu om een vrijblijvend advies

Wanneer dit ook interessant is voor uw organisatie, maakt u dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend advies.


Neem contact met mij op
   
Informatie aanvragen
   


Comments are closed.