Synenso logo
Header Over ons.jpg

Over Synenso

Synenso is specialist op het gebied van software en systeem integratie. Wij bieden organisaties oplossingen voor complexe vraagstukken. Met onze pragmatische en op prestatie gerichte aanpak, richten wij ons op middelgrote en grote organisaties die actief zijn in diverse branches.


Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een hoog kennisniveau. Dagelijks werken wij vol passie en bedrevenheid met de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van informatie technologie.


Naast het feit dat wij gebruik maken van voor het bedrijfsleven betrouwbare en bewezen producten, maken wij ook gebruik van de beste open-source componenten. Dit stelt ons in staat om maximaal in te spelen op de wensen van onze klanten.


Geschiedenis

Synenso vindt haar oorsprong in haar voorganger, Van den Bosch Automatisering. Dit bedrijf was sinds 2005 actief op het gebied van training & advies, software ontwikkeling, webhosting en hardware consultancy. Vanaf 2010 is Synenso als zelfstandig bedrijf hieruit voortgekomen.


Bedrijfsnaam etymologie

De betekenis van de naam Synenso is terug te leiden naar onze visie. Wij zijn van mening dat organisaties een zekere vorm van synergie kunnen bereiken tussen hun bedrijfssoftware. Vanuit deze achterliggende gedachte is onze naam voort gekomen. Synenso staat voor: SYNergy  with  ENterprise  SOftware.


Meer…


Missie en visie
   
Werken bij Synenso
   
Referenties
   

Comments are closed.